Zodiile care vor avea succes în carieră în 2019

Dacă vrei să faci din 2019 unul dintre cei mai buni ani, trebuie să fii atentă la ce urmează să spun. Cosmosul vrea să se asigure că anul care vine va fi unul incredibil de prolific. După cât de dificil a fost anul 2018, nu crezi că merităm toți o pauză? Adică, la un moment dat părea că erau șapte planete diferite în retrograd în același timp.

Așa că 2019 pare să fie un altfel de an, iar dacă ești nativ în Vărsător, Rac sau Pești vei avea un succes mare în carieră. Bine, asta și dacă ești dispus să muncești mult și să demonstrezi ce poți.

Până la urmă, Jupiter – planeta înțelepciunii, expansiunii, aventurii și a norocului – va fi în Săgetător. Asta înseamnă că toate visurile și planurile sunt mărețe. Dacă ești dispus să depui ceva efort, vei fi productiv și plin de energie. Și asta nu e tot: Saturn – planeta disciplinei, a muncii intense și a karmei – încă îți rearanjează obiceiurile, încercând să se facă puțină ordine. În prezent, Cosmosul te pune la încercare, impunând un regim de muncă. Saturn nu tolerează lenea și neimplicarea.

Racul – muncești mult și ești foarte productiv

Jupiter își va croi drum prin a șasea casă a semnului tău, cea a lucrului și sănătății, aducând noroc și prosperitate în viața ta. Vei avea inițiativa lucrului și te va ajuta să te ții de promisiuni. Toți colegii tăi vor observa asta.

Ai putea primi în acest an mai multe oferte de job, vei obține câteva realizări cu rezultate serioase. Ar fi bine să-ți propui anumite scopuri și să te concentrezi pe viitor. Vei avea o sănătate de fier, ceea ce-ți va permite să ai multă energie pentru ceea ce ți-ai propus să faci.

Află ce zodii vor avea succes în carieră în acest an pe zaina.ro. 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *