Trucuri fashion pe care trebuie să le știi

Pete pe haine în momente nedorite… Cu toții am trecut prin astfel de situații, dar acum ele ar trebui să devină o amintire. Soluții există întotdeauna. Așadar, iată care sunt cele mai bune trucuri fashion pentru clipele în care rochia ta preferată are urme de machiaj pe ea iar tu trebuie să o porți chiar în acea zi.

Petele de machiaj de pe haine

Sunt dese momentele în care machiajul ajunge pe haine. Dacă sunt urme de ruj sau de fond de ten, atunci folosește cremă de ras pentru a le curăța de pe articolul vestimentar. Aplică crema direct pe pată, las-o să acționeze 5-10 minute, după care clătește-l în apă rece. Vei vedea cum pata dispare.

Denimul decolorat

Nimănui nu-i place să vadă că perechea de blugi preferată sau jacheta își pierde culoarea. Pentru a evita acest lucru, spală-i întotdeauna pe dos și în apă rece. Și, în cazul în care vrei ca nuanța denimului să se decoloreze, spală-l în apă fierbinte.

Petele de ulei

Nu-i așa că urăști momentele în care îți pătezi hainele cu ulei? Modalitatea prin care o poți îndepărta este să pui direct pe pată pudră pentru copii, pe care o lași să acționeze peste noapte (pudra va atrage uleiul), după care spală articolul vestimentar în apă călduță. Dacă încă se mai vede urma de ulei, repetă pașii făcuți inițial.

Ți s-a stricat fierul și nu ai cu ce să-ți calci hainele

Dacă trebuie să pleci undeva și hainele cu care vrei să te îmbraci trebuie călcate și fierul ți s-a stricat, află că există soluții și pentru această problemă, și anume, uscătorul. Doar stropește puțină apă pe articolele vestimentare și apoi usucă-le cu uscătorul. Vei vedea cum cutele vor dispărea, iar tu te vei îmbrăca cu hainele dorite.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *