Top 5 destinații la modă în 2019

Începutul de an este ideal pentru planificare vacanțelor. Și, pentru că știm că luarea deciziei asupra locului pe care o să ajungi să-l vizitezi este o sarcină dificilă, îți venim în ajutor și îți prezentăm topul celor 5 destinații la modă în 2019.

Koh Samui, Thailanda

La Koh Samui, paradisul sudic din Thailanda, ajungi după un zbor rapid de o oră de la Bangkok. Aici vei descoperi cele mai frumoase locuri din insulă, te vei bucura de plaje curate și vei intra în contact cu o cultură cu totul aparte.

Lisabona, Portugalia

Lisabona este pentru persoanele care iubesc să descopere locul pe care-l vizitează la pas. Atracțiile sunt nenumărate, gastronomia delicioasă, iar arhitectura renascentistă a mănăstirii Jerónimos îți va încânta privirea.

Tulum, Mexic

Tulum este un loc cu adevărat magic, istoric, cu o combinație între sălbatic și exotic, care face parte din topul celor mai frumoase plaje din lume. Tot aici vei descoperi legendele și urmele de cultură mayașă.

Positano, Italia

Unul dintre cele mai colorate orașe din Italia, Positano, este considerat o destinație exclusivistă. Deși pare un orășel pitoresc, Positano este considerat elegant, având o arhitectură tradițională și o coloristică care nu te va plictisi pe parcursul șederii.

Marrakech, Maroc

Marrakech este un oraș din sud-vestul Marocului, considerat (*fără să fie) capitala turismului marocan. Este un loc care te face să simți că ești în Maroc, cu centre aglomerate, piețe în care poți găsi tot ce vrei, dar și foarte multe obiective care fac parte din Unesco. Marrakech este un oraș pe care trebuie să-l descoperi pas cu pas, însă este recomandat să apelezi la un ghid.

Indiferent dacă este în țară sau în străinătate, vacanțele sunt momente ideale pentru a descoperi locuri noi, culturi, gastronomie, și nu în ultimul rând, oameni.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *