Tendințe de manichiură pentru toamnă-iarnă 2020

Sezonul rece este abia la început, iar tendințele în materie de manichiură și pedichiură se schimbă de la un an la altul, împreună cu o serie de nuanțe inedite care vă pot scoate mâinile din anonimat. 

Fie că vorbim despre manichiura clasică sau despre deja celebra manichiură cu ojă semipermanentă, printre cele mai căutate culori ale acestui sfârșit de an în materie de ojă se numară nuanțele holografice, nuanțele de roșu stins, verdele închis, alături de numeroase alte culori și modele. 

Vă prezentăm mai jos o listă a celor mai îndrăgite culori din acest sezon, cât și o serie de sfaturi menite să protejeze și să ofere o rezistență mai îndelungată manichiurii și aspectului sănătos al mâinilor.

Culori potrivite pentru manichiură și pedichiură în toamna/iarna 2020

Nuanțe holografice – Deosebit de potrivite pentru petreceri, pentru o ținută glam, pentru seara de Revelion, însă și foarte ușor de adaptat unei ținute de zi, nuanțele holografice par desprinse din filme și sunt optime pentru o apariție spectaculoasă. Nuanța holografică poate fi obținută prin aplicarea unei oje în aceste culori sau prin tehnica aplicării unei pudre cu pigment holografic. 

Roșu stins – Spre deosebire de anii trecuți, când în tendințe se situa roșul de culoarea focului, sezonul prezent vine cu o mică modificare a acestei îndrăgite nuanțe. Unghiile realizate într-o nuanță cuminte de roșu pot oferi la fel de multă eleganță, însă și ceva mai multă permisivitate la capitolul alegerea ținutei. 

Verde închis – La fel de potrivită pentru sezonul rece, această nuanță se pliază perfect oricărei ținute de zi sau de seară și, fiind o culoare închisă, merge purtată pe unghii de orice fel de lungime. 

Ciocolată cu lapte – Dacă anii trecuți erau la modă tonurile de maron închis, anul acesta nuanțele de ciocolată cu lapte se situează în topul tendințelor în materie de manichiură. 

Alb cretă – Deși pare o culoare folosită îndeosebi în sezonul cald, iată că anul acesta, albul, în special cel în nuanțe cretoase, mate, revine în tendințe. Albul oferă senzația de simplitate,,iar pe timp de vremuri cu zăpadă este o alegere cu atât mai potrivită. 

Gri deschis – O culoare pastelată într-o nuanță extrem de deschisă, acest tip de gri se află, de asemenea, pe lista celor mai căutate culori de ojă din acest sezon. Griul deschis este în special o culoare de zi și se asortează perfect ținutelor formate din jeans și paltoane sau jachete deschise la culoare. 

Culoarea nisipului – Una dintre cele mai surprinzătoare nuanțe ale acestui sezon, bejul în culoarea nisipului este o culoare foarte potrivită dacă sunteți adeptele unghiilor nude. Culoarea nisipului se potrivește oricărei ținute și oferă un aspect cât se poate de natural unghiilor. 

Ombre – Manichiura și pedichiura în degrade sau ombre sunt la mare căutare în această perioadă și au un efect vizual aparte. Acest tip de manichiură este ideal pentru ținutele elegante sau serilor de petrecere, fiind la mare căutare în special pe forma tip migdală a unghiilor. 

Aplicații metalice/glitter – Aplicațiile strălucitoare sau micile inserții metalice se numără, la rândul lor, printre tendințele acestui sezon rece. Recomandată în special ținutelor de seară sau evenimentelor, o manichiură glitter nu are cum să treacă neobservată! 

Sfaturi pentru îngrijirea unghiilor în sezonul rece

Alegerea unui salon care să corespundă așteptărilor – Cel mai important factor în rezistența și aspectul unei manichiuri reușite este modul în care a fost realizată. Indiferent dacă optați pentru o manichiură simplă, ojă semipermanentă sau gel, este indicat să apelați la serviciile unor profesioniști astfel încât unghiile să arate perfect pentru un timp îndelungat și, cel mai important, sănătatea să nu fie pusă în pericol. 

Salonul Angel Rose Nails pune la dispoziția clientelor numeroase servicii în materie de manichiură și pedichiură, reduceri tentante, oferte speciale săptămânale, dar și aplicare de extensii gene false, toate realizate cu produse ale unor firme de top, de calitate superioară. 

Folosirea unor produse de foarte bună calitate – Pentru ca oja să reziste cât mai mult, este important să alegeți produse profesionale, iar în cazul alegerii unei manichiuri semipermanentă sau cu gel este esențial ca pașii realizării acestora să fie respectați conform recomandărilor. 

Hidratarea mâinilor cu o cremă potrivită tipului de piele – Sezonul rece este totodată și sezonul în care pielea mâinilor și a picioarelor are de suferit mai mult, tocmai pentru că vântul sau temperaturile scăzute favorizează crăpăturile sau uscarea mai rapidă a pielii extremităților, așadar este important să folosiți cu regularitate o cremă intens hidratantă.  

Protejarea mâinilor în timpul treburilor casnice – Produsele destinate curățeniei afectează în mod categoric aspectul și sănătatea pielii mâinilor, mai ales că multe dintre acestea au notat pe etichetă faptul că nu este indicat să intre în contact cu pielea. Tocmai de aceea este esențial ca în timpul curățeniei să folosiți mănuși speciale. 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *