Recomandări estivale pentru familii cu copii

 E vară și vacanța e în toi, iar părinții caută mereu soluții de petrecerea timpului liber alături de copiii lor, departe de oraș, de zgomot și în locuri accesibile celor mici. Astfel că, de cele mai multe ori ajung la mare, deoarece copiilor le place foarte mult să se bălăcească în apă, să se joace în nisip și să se arunce în valuri. 

V-ați decis unde mergeți vara aceasta în vacanță cu copiii sau căutați încă locul perfect? 

       Ei bine, avem noi o sugestie: un astfel de loc poate deveni Eforie Nord. De altfel, una dintre stațiunile de pe litoral preferate de familii. Motivul? Plaja mare, curată, locuri prietenoase cu copiii, multe posibilități de a lua masa, dar și multe locuri amenajate pentru distracție. Suficiente motive care fac ca Eforie Nord să fie o stațiune preferată de familii.

       În plus, dacă ați petrecut unele vacanțe în afara țării, poate că ați testat serviciile all inclusive puse la dispoziție de către vecinii noștri, iar acum ați vrea să găsiți chiar și în țara noastră un loc de cazare care să vă ofere astfel de servicii. Explicația este cât se poate de clară: în primul rând, atunci când mergi cu copiii în vacanță (mai ales cu cei foarte mici), e de mare ajutor să ai la dispoziție o varietate de hrană, din care să poți alege în funcție de gustul copiiilor, fără să fii nevoit să comanzi și să plătești ceva ce copilul refuză să mănânce, așa cum se întâmplă atunci când te cazezi la un hotel fără servicii de masă. În al doilea rând, pentru copii, distracția e asigurată chiar în spațiul hotelului, fără să fii nevoit să parcurgi un drum lung până la cel mai aproapiat loc de plajă sau la cea mai aproapiată piscină.

De aceea, avem pentru tine o astfel de propunere care să includă toate detalile menționate mai sus: 

       Bacolux Koralio**** Eforie Nord – cel mai nou hotel din portofoliul grupului Bacolux Hotels România, dar și din stațiune este, un resort de 4 stele, cu servicii all inclusive, potrivit pentru vacanțele familiilor cu copii. Deschis la începutul lunii, resortul se bucură deja de aprecierea celor ce îi calcă pragul, acesta asigurând tot confortul pentru sejurul de la malul mării. Design nou și atemporal, camere luminoase în nuanțele plajei și ale mării, spații de joacă pentru copii și penthouse-uri spectaculoase cu vedere asupra stațiunii, piscină și entertainment, toate sunt pregătite pentru a vă asigura o vacanță reușită și de neuitat.

Atuurile acestui resort în ceea ce privește cazarea copiilor?

Locuri de joacă și piscine

       Atunci când pleci în vacanță cu copiii, este foarte important ca cei mici să aibă un loc al lor unde să se bucure de vacanță și unde să își consume energia, astfel că cei de la Bacolux au luat în calcul acest aspect și au creat un mic univers doar pentru copii, plin de culoare și bucurie. 

       Rezultatul? La Bacolux Koralio**** Eforie Nord, facilitățile pentru copii sunt cele care fac vacanța memorabilă pentru cei mici. Aici, copiii au la dispoziție două piscine, precum și trei tobogane cu apă pentru ca ei să se poată distra cât mai mult. De asemenea, tot special pentru copii, resortul pune la dispoziție două locuri de joacă, pentru ca astfel, cât cei mici se joacă, părinții să se bucure în voie de momente de relaxare.

       Un detaliu important care trebuie menționat este acela că apa folosită în piscine este apă adusă din lacul Techirghiol, dar filtrată, astfel încât să îndeplinească toate standardele piscinelor de relaxare.

Animație, ateliere și activități

       Cum se desfășoară o zi de vacanță în cadrul resortului Bacolux Koralio**** Eforie Nord? Cu multă adrenalină! Fiecare zi include activități dedicate copiilor și organizate de către echipe cu experiență. Fie că cei mici sunt pasionați de dans, mascote, sunt creativi sau vor doar să se joace, organizatorii au pregătit pentru ei o experiență nouă în fiecare zi. Așadar, nici vorbă de plictiseală!

O hrană delicioasă și diversificată

       Un alt aspect foarte important pentru vacanțele cu cei mici este hrana pe care trebuie să le-o oferi și pe care ți-o dorești să o ai la îndemână, proaspătă și pregătită în condiții de siguranță. Iar legat de acest aspect, nu există niciun dubiu că preparatele oferite de resortul de patru stele sunt delicioase și pe placul copiilor. Ca să nu mai vorbim de dulciuri și fructe care se găsesc din abundență. Există amenajat chiar un loc special, unde părinții au la îndemână un frigider plin de borcănașe cu mâncare de bebeluși. Un detaliu foarte important pentru acel moment când ai început diversificarea hranei și nu ai la încemână toate condițiile pentru a o pregăti. 

Ce zici, te-am convins? Nu mai sta pe gânduri! Ofertele bune sunt chiar la îndemâna ta: Weekend Getaway in July continuă! Astfel că, în perioada 28 – 31 iulie beneficiezi de 3 nopți cu regim de masă all inclusive la preț de: 420 euro/ sejur/ camera Koralio și 432 euro/ sejur/ camera King Deluxe.

Te pregătești de vacanță și nu ai găsit cazarea potrivită? Te așteptăm la Eforie Nord pentru cea mai frumoasă vacanță în familie din această vară!

Accesează https://www.koralioresort.ro/ și bucură-te de cele mai bune oferte!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *