Noi terapii binefăcătoare pentru trup și suflet la Herculum SPA

Herculum SPA se extinde cu noi facilități care să preîntâmpine și să trateze afecțiunile reumatismale și dermatologice. Create prin folosirea resurselor din natură, ele au fost integrate în tratamentele spa, într-o formă unică, inovatoare.

Băi Kneipp, bazin cu litiu, bazin cu sare de la Marea Moartă, jacuzzi și saună umedă; toate acestea se adresează în egală măsură omului activ, sănătos și ocupat, cât și acelora care au nevoie de tratament și ameliorare.

Băile cu litiu alungă stresul. Acesta oferă o stare de bine și tratează depresiile. Este un bun remediu pentru cei copleșiți de viață urbană sau pentru oricine e dornic să uite pentru câteva ore de problemele cotidiene.

Băile cu sare de la Marea Moartă sunt recunoscute petru efectele lor terapeutice. Grație conținutului bogat de săruri și minerale, acestea stimulează sistemul imunitar, ameliorează afecțiunile pielii și pe cele ale aparatului respirator. Aceste băi mențin pielea tânără și sănătoasă, fiind un ajutor de încredere în lupta împotriva semnelor bătrâneții.

Băile Kneipp ajută la re-energizare şi la însănătoşirea trupului, mai ales în combinaţii cu alte tipuri de terapii. Totodată asigură o bună circulaţie a sângelui în organism.

Jacuzzi-ul este o metodă de relaxare și de eliminare a stresului. Pune sângele în mișcare, stimulează vindecarea și relaxează musculatura.

Sauna umedă – cu un grad de umiditate ridicat, acest tip de saună nu doar relaxează, ci și înviorează corpul. Hidratează pielea, revitalizează sistemul muscular și pe cel nervos. Este recomandată atât adulților, cât și copiilor.

Află mai multe pe www.afroditaresort.ro. Te așteptăm la Băile Herculane, pe Str. Complexelor, Nr.2.

*** Herculum SPA se află în cadrul Hotelului Afrodita Resort & Spa din Băile Herculane. Este o abordare modernă, pornind de la istoria locului ce stă sub amprenta culturii romane și a efectelor terapeutice ale apelor termo-sulfuroase. Spa-ul este alimentat în zonă pentru tratamente balneo de un izvor propriu de apă termală minerală, concentrată în sulf, cu un pH optim pentru piele. Orașul Băile Herculane a fost declarat acum 130 de ani drept cea mai frumoasă stațiune baleno din Europa.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *