Mierea de Manuka – tot ce e mai bun din mierea de albine

Atunci cand vorbim de sanatatea noastra, ne dorim sa alegem cele mai bune si cele mai sanatoase produse. Oferta este variata, dar este extrem de important ca atunci cand ne indreptam atentia catre produse bio, eco, sa verificam si certificarile acestora pentru a fi siguri ca produsul ales este cel mai bun. 

Stim cu totii ce beneficii majore are mierea asupra sanatatii noastre, dar dintre toate tipurile de miere, mierea de Manuka a atras in mod deosebit atentia lumii medicale datorita proprietatilor sale antibacteriene deosebite. Puterea vindecatoare a mierii de Manuka se datoreaza unui compus, dihidroxiacetona care se regaseste in concentratii foarte mari in florile de Manuka, arbore originar din Noua Zeelanda.

Mierea de Manuka are o calitate antibacteriana ce nu poate fi regasita in niciun alt tip de miere, fapt confirmat de cei 20 de ani de cercetari, printre care si studiile facute de Prof. dr. Molan, biochimist la Universitatea Waikato din Noua Zeelanda. Spre deosebire de mierea cruda obisnuita, mierea de Manuka are un continut extrem de ridicat de MGO™ (metilglioxal), o substanta activa, ceea ce o califica pentru utilizare in scop medical.

Cercatarile au descoperit ca mierea de Manuka are proprietati foarte puternice: antibacteriene, antimicrobiene, antivirale, antioxidante, antiseptice, antiinflamatorii si antifungice, fiind extrem de eficienta in sustinerea sistemului imunitar si ameliorarea unei mari varietati de probleme de sanatate.

Manuka Health este mierea de Manuka de cea mai buna calitate, din Noua Zeelanda. De aceea Manuka Health este brand de incredere in peste 45 de tari. Mierea de Manuka MGO originala Manuka Health Noua Zeelanda are urmatoarele caracteristici: este protejata de la stup pana la produs finit; este testata pentru calitate si nivel puritate; certificata pentru continut natural MGO; QR code scanabil pe produs pentru certificare origine; RAW Manuka Honey. 

Mierea de Manuka este recunoscuta ca fiind cel mai puternic antibiotic natural, datorita continutului natural de metilglioxal cu putere antibacteriena foarte puternica. In functie de concentratia MGO, mierea ofera diverse beneficii, cu cat gradul MGO este mai mare, cu atat puterea activa a mierii este mai mare.  Gradatiile sunt MGO 100+, MGO 250+, MGO 400+ si MGO 550+.

BENEFICII SI PROPRIETATI MIERE DE MANUKA 

Antioxidant natural – Mierea de Manuka are proprietati antioxidante. Antioxidantii asigura protectia impotriva problemelor tesutului, neutralizeaza radicalii liberi ca acestia sa nu poata oxida si distruge ADN-ul si membranele celulare.  Mierea de Manuka area cea mai mare cantitate de antioxidanti.

Antiinflamator natural – Consumul de miere de Manuka ajuta la puterea antiinflamatoare a corpului;  in urma unor studii, s-a descoperit ca ajuta si mareste fluxu de celule anti-inflamatoare in zona afectata.

Antibacterian natural – tratament naturist – Consumul de miere de Manuka are efect antibacterian fiind un tratament naturist ideal, actionand impotriva unei grupe mari de patogeni cu rezistenta usoara sau puternica la antibiotice; aceasta miere Manuka actioneaza ca tratament naturist impotriva acestor bacterii : helicobacter pylori , e coli , stafilococul auriu , candida , clostridium difficile , entorococ , klebsiella , listeria , salmonela , Streptococus mutans.

Sustine sistemul imunitar – Ajuta si sustine sistemul imunitar si este recunoscuta in intreaga lume pentru acest efect benefic si complet natural;  astfel aceasta miere Manuka este un foarte bun tratament naturist pentru probleme cu dureri de gat, sinuzita, alergii, calitatea somnului, afte, astm, tuse , formand o protectie pentru mucoasa interna a gatului generand un efect calmant.

Sistem digestiv – Arsuri stomac si alte afectiuni gastro intestinale, gastroenterita, HelicoBacter Pylori (H.pylori) , aciditate , reflux gastroesofagian , indigestie.

Alte beneficii miere de Manuka

Tratament naturist pentru: ciuperci, placa dentara ,  inflamatii gingivale (gingivita), carii dentare (mai precis aceasta miere Manuka inhiba cresterea bacteriilor orale precum P.gingivalis si A.actionmycetemcomitans), boala piciorul atletului (athelet’s foot), ajuta la tratarea de ulcer gastric cauzat de Helicobacter pylori si ajuta la prevenirea de ulcer gastric indus de consumul de alcool, candida, ciuperci, eczeme, herpes, psoriazis, cicatrici, infectii urinare, cistita.

Tratament cosmetic cu masti diverse pentru: Par, riduri, acnee, mierea protejeaza pielea de bacterii ajutand la vindecare fiind un produs inflamator natural. 

Produsele din miere de Manuka de la Manuka Health au certificare dubla MGO si UMF.  Astfel va puteti asigura de calitatea produselor si verificarea acestora. UMF „Unique Manuka Factor” este un sistem de gradatie dezvoltat de asociatia UMFHA a producatorilor de miere de Manuka din Noua Zeelanda. UMF urmareste nivelul de Leptosperina, methylglioxal, DHA si HMG din fiecare productie pentru ca produsele sa aiba proprietati si beneficii conform specificatii;  Manuka Health este membru al acestei ascociatii UMFHA asigurand astfel ca produsele din miere de manuka sunt produse originale.  

MGO este un sistem paralel de gradatie a cantitatii si puterii de methylglyoxal din fiecare productie de miere de manuka [ manuka honey ].  Acest sistem a fost dezvoltat de profesorul Thomas Henle in anul 2008.

Ecozar.ro iti ofera o gama larga de miere de Manuka si ale produse pe baza de miere, de la bomboane cu Manuka si dropsuri pana la siropuri cu Manuka. Descopera aici intreaga gama MANUKA HEALTH 

Ecozar iti ofera acces la lumea BIO inca din 2008. Pe Ecozar ai mai mult decat o gama uriasa de produse de calitate, ai acces la conceptul de SLOW LIVING. Pe Ecozar gasesti zilnic multe produse atragatoare, ca sa-ti faci viata mai usoara, mai sanatoasa… si poate chiar mai relaxanta. Intra pe www.ecozar.ro, profita de reducerea de bun-venit si alege produsele perfecte pentru tine si cei dragi!

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *