Fii în pas cu moda. Ce nuanțe să nu-ți lipsească din garderobă în această vară

Pantone a ales pentru sezonul Primăvară/Vară 2020 o paletă de culori rezumată „friendly and relatable”. Leatrice Eiseman, directorul executiv al institutului Pantone, a spus că ”este o combinație multicoloră puternică, dar în același timp – energizantă și optimistă”, potrivit Whowhatwear.co.uk. 

De la roșu portocaliu la albastru clasic, galben viu la albastru marin, bleu sau bej, iată care sunt nuanțele pe care o să le vedem peste tot în lunile de primăvară și vară.  

Roșu portocaliu

Această nuanță de roșu emană încredere și putere, energie și curaj, căldură și energie. Merge foarte bine în combinație cu alb, negru sau bleumarin. 

Albastru deschis

Culoare văzută des la un articol vestimentar preferat de mulți dintre noi – jeans, albastru deschis este o nuanță care arată foarte bine în combinație cu alte note îndrăznețe și vibrante. Ce spui de o ținută formată dintr-un tricou sau o cămașă albastru deschis cu o pereche de blogi mom albi? Arată bine, nu-i așa?

Roz corai

O nuanță feminină, liniștitoare, caldă și foarte chic, ea nu poate lipsi din garderoba ta, indiferent dacă o alegi pentru o ținută de zi sau una de seară. Fii atentă la alegerea materialului – mătase, paiete sau tul -, care trebuie să fie potrivit evenimentului și momentului. 

Alte culori la modă în vara lui 2020 sunt:

  • galben 
  • mov deschis
  • verde măsliniu 
  • maro (culoarea scorțișoarei)
  • albastru mozaic

Există multe moduri de a combina aceste culori noi între ele. Trebuie să ai inspirație și să faci cele mai bune alegeri când îți pregătești ținutele. 

Design interior, culori la modă – Albastru clasic și roz corai

Imaginează-ți cum arată o cameră cu peretele de un albastru clasic și o canapea roz corai, iar alături o masă de sticlă, rotundă, pe care e o vază cu florile tale preferate. O combinație superbă, nu-i așa?

Articol realizat de Sanziana C. – redactor femeintendinte.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *