Descoperă produse destinate îngrijirii pielii de la producători români. BONUS: o rețetă de scrub pentru corp cu zahăr

Pielea mâinilor are nevoie de o îngrijire atentă, mai ales în această perioadă în care folosim des spray-uri/geluri și alte produse dezinfectante. 

Dacă produsele destinate îngrijirii pielii sunt pe terminate, mai jos găsești detalii despre trei producători români de la care le-ai putea achiziționa:

Nuca Organic – Frumusețe fără compromisuri și doar produse cu ingrediente naturale 

Ingredientele folosite în prepararea produselor de îngrijire Nuca Organic au fost atent alese după mulți ani de cercetări, fiind urmărită îmbinarea proprietăților fiecărui ingredient, ca la final să rezulte un produs care să respecte fiziologie pielii și să mențină echilibrul acesteia. Fiecare produs creat este o formulă complexă, plină de ingrediente concentrate în principii active, pentru a oferi eficiență maximă – fără niciun strop artificial. 

Descoperă produsele Nuca Organic

Sabio Cosmetics – cosmetice naturale care să te repună în propria piele, într-un mod pe cât de natural, pe atât de subtil

Folosesc doar ingrediente 100% naturale, bioactive, din care unele sunt rare şi organice. Selectează cu atenție, din cele mai fiabile și regenerabile surse, materii prime precum uleiuri și unturi vegetale, substanțe active prețioase, extracte de plante și fructe, semințe, ceară de albine, emulsifianți naturali, plante și flori, sare de Himalaya, sare de la Marea Moartă, surfactanți naturali, minerale marine și argile, uleiuri esențiale pure din punct de vedere microbiologic și vitamine cosmetice. 

Descoperă brandul Sabio Cosmetics.

Trio Verde – secretul natural al strălucirii tale

Trio Verde este un brand românesc ce cuprinde o gamă largă de produse cosmetice și de îngrijire personală. Aceste produse sunt realizate folosind ingrediente naturale pentru uz cosmetic precum uleiuri și unturi vegetale, ape florale, extracte de plante și plante uscate, argile și pulberi. Produsele au o largă întrebuințare, fiind destinate îngrijirii feței, corpului, părului și unghiilor. 

Descoperă secretul strălucirii naturale Trio Verde

Rețetă scrub pentru mâini cu zahăr

Ai nevoie de:

  • 1 lingură miere
  • 3 linguri zahăr (brun)
  • 2 linguri ulei de cocos
  • 3 picături ulei de lavandă + ulei de lămâie

Mod de prepare și utilizare:

Pune toate ingredientele de mai sus într-un bol și amestecă-le bine până obții o pastă. Spală-te pe mâini cu apă caldă și șterge-te ușor cu prosopul, apoi ia în palme scrubul, freacă palmele și masează pielea cu el, îndepărtând astfel celulele moarte. Continuă procesul în jur de 5 minute, după care clătește-te cu apă călduță și șterge mâinile. Repetă tratamentul de exfoliere a mâinilor săptămânal sau de 2 ori pe lună.

La final te dai cu cremă hidratantă. 

Citește și interviul Despre tenul perfect si tratamente din natura, cu Sibel Grigore, estetician organic

Articol realizat de Sânziana C. – redactor femeiintendinte.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *