Chopstix incepe o noua poveste in Timisoara, la Iulius Town

Sambata, 8 Octombrie, Iulius Town din Timisoara a devenit locul de intalnire al iubitorilor de preparate ce imbina gusturi, arome, culori si texturi specifice Asiei. 

Inconjurat de prieteni, Daniel Buzdugan a anuntat deschiderea celei de a 21-a locatii CHOPSTIX din Romania si i-a premiat pe cei mai fideli gurmanzi cu un Iphone 13 PRO, 1 Nintendo Switch si 1 Boxa Portabila JBL.

Premii si iar premii

Intr-o atmosfera festiva, CHOPSTIX si-a continuat misiunea de a aduce Asia mai aproape de iubitorii de mancare asiatica printr-un nou restaurant in Romania. Locatia proaspat deschisa in Timisoara, la Iulius Town, este a 21-a din portofoliul CHOPSTIX Ready to Box care s-a extins in orase precum Bucuresti, Ploiesti, Constanta, Brasov, Sibiu, Targu Mures, Galati si Timisoara.

In primele zile de la deschidere, timisorenii care au ajuns in Iulius Town s-au putut bucura de savuroasele Snack Box-uri, Noodles, Rice, Chicken, Beef sau Veggies, dar si de meniurile speciale pentru cei mici, produse deja celebre din gama CHOPSTIX.

Cu ocazia lansarii noului restaurant, in perioada 7-9 Octombrie, la fiecare portie de Noodles de Pui sau Vita cumparata, primeai una gratis, iar daca faceai cumparaturi de minim 80 de RON intrai automat in cursa pentru un Iphone 13 PRO, 1 Nintendo Switch sau 1 Boxa Portabila JBL.

”Zi de zi, CHOPSTIX aduce Asia mai aproape. Recomandarile clientilor, cat si dragostea lor pentru produsele noastre au impulsionat extinderea rapida a lantului de restaurante CHOPSTIX, iar calatoria noastra sigur nu se va opri aici. Vom continua sa preparam produsele noastre cu aceeasi atentie ca pana acum, sa selectam cele mai potrivite ingrediente si sa construim cele mai delicioase preparate” a spus Carmen Vochin, reprezentant CHOPSTIX.

Situat in Iulius Town, in zona de food court, noul restaurant CHOPSTIX este locul unde pot rezona toti iubitorii bucatariei asiatice. Un mix de ingrediente proaspete, un twist din bucataria moderna si multa multa pasiune sunt secretul celui de al 21-lea restaurant deschis.

Gustul Asiei este doar la un click distanta

Alege gustul Asiei si bucura-te de o excursie culinara in locatiile noastre sau chiar din confortul casei tale prin aplicatiile de delivery ale partenerilor nostri de livrari.

Va asteptam in Iulius Town sa descoperiti intregul meniu CHOPSTIX!

Ne vedem acolo!

#chopstixromania

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *