Ce trebuie să știi înainte de a-ți face un tatuaj

Noua tendință în rândul tinerilor este tatuarea pielii, tendință care ne fascinează atât de mult încât ne dorim și noi să ne facem un mic tatuaj. Dar când vine vorba de tatuarea pielii, o persoană trebuie să știe înainte anumite lucruri, și anume:

Tatuarea pielii doare

Un ac care este străpuns în piele va face, evident, răni. Așa că pregătește-te pentru durere. Cu toate acestea, ai putea simți cea mai mare durere în primele câteva minute. După asta, te simți confortabil cu plimbarea aparatului de tatuaj.

Atelierul/locul de tatuare trebuie cercetat

După ce ai luat decizia de a-ți face un tatuaj, începe să cauți cel mai bun loc. Nu te duce la prima locație pe care o găsești. Nu. Trebuie să cercetezi mai multe locuri, să citești recenziile și să verifici dacă au la dispoziție echipament bun și salubritate adecvată. Un alt mod prin care poți afla de un loc ”safe” este să întrebi un prieten/ă sau o cunoștință care are deja un tatuaj.

Artistul care face tatuaje trebuie cercetat

După cercetarea locului, treci la cercetarea artistului care face tatuaje. Artistul este cel care-și va tatua pielea, corpul, așadar este important să faci niște cercetări despre el. Ia în considerare experiența artistului, experiența clientului și satisfacția înainte de a lua decizia finală.

Un artist bun nu trebuie compromis cu unul care cere mai puțini bani

Acesta este un aspect important de care ar trebui să ții cont. Dacă ai găsit un bun artist care costă puțin mai mult decât alții, nu ezita să mergeți la el. S-ar putea să te coste puțin mai mult, dar vei avea o experiență bună și vei obține un tatuaj ”safe”.

Este mai bine să eviți nume sau inițiale

Aceasta este o greșeală pe care mulți o fac și pe care o regretă mai târziu. Indiferent de cât de mult iubești o persoană, nu poți ști niciodată ce îți aduce viitorul. Așadar, fără nume sau inițiale. Alege design-ul tatuajului cu înțelepciune.

Vorbește deschis cu artistul care-ți face tatuajul

Nimeni nu poate răspunde la întrebările tale mai bine decât artistul care face tatuaje. Înainte de întâlnirea propriu-zisă pentru efectuarea tatuajului, du-te și discută deschis cu artistul despre orice dubii pe care le-ai putea avea. Nu ezita să îți expui inhibițiile și să asculți ce are de spus artistul. Acest lucru te va ajuta să iei decizia finală.

Articol realizat de Sânziana C – redactor femeiintendinte.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *