Află cum ești în relația de cuplu, în funcție de numărul zilei de naștere

Se pare că data nașterii definește trăsăturile de personalitate și relațiile. Potrivit numerologiei, ziua de naștere îți poate spune cum ești în relația de cuplu, dată care trebuie calculată la o singură cifră.

De exemplu: Dacă ești născută pe 16, numărul tău este: 1 + 6 = 7.

Iată ce spune numerologia despre fiecare număr:

Numărul 1 – 1, 10, 19 sau 28

Numărul 1 îi reprezintă, în general, pe liderii naturali, pe cei care vor conduce pe toate planurile, fiind cunoscuți ca dominați în relațiile lor. În majoritatea cazurilor, ei sunt cei care vor avea ultimul cuvânt în relație. Majoritatea persoanelor care aparțin acestui număr nu pot fi forțate să facă ceva ce nu sunt dispuși să facă. Pe de altă parte, dacă sunt îndrăgostiți, nu vor renunța niciodată la persoana iubită și sunt, de obicei, loiali în relațiile lor.

Numărul 2 – 2, 11, 20 sau 29

Numărul 2 îi reprezintă pe sensibilii care au o legătură mentală cu partenerul de cuplu. Ei sunt mai puțin atenți la contactul fizic și sunt mai mult axați pe realizarea unei conexiuni emoționale. Mai mult, aceștia sunt cunoscuți ca persoane foarte loiale în relația de cuplu.

Numărul 3 – 3, 12, 21 sau 30

Persoanele care se nasc cu numărul 3 sunt cunoscute ca având trăsături care sunt mai mult sau mai putin asemănătoare cu ale celor născuți cu numărul 1 când vine vorba de dragoste și căsătorie. Diferența este că aceștia tind să-și urmeze mai mult creierul decât inima, și par a trăi o viață fără teamă.

Numărul 4 – 4, 13, 22 sau 31

Neconvenționalii sunt reprezentați de numărul 4. Ei nu sunt romantici și au obiceiul de a face ceva mai aparte numai de dragul sexului, nereușind să formează niciun fel de conexiune emoțională în afara relației. Experții dezvăluie că reprezentanții numărul 4 trebuie să fie extrem de atenți la temperamentul lor pentru a-și salva relațiile.

Numărul 5 – 5, 14 sau 23

Persoanele care se nasc sub acest număr tind să aibă multe relații înainte de nuntă. În general, aceștia tind să schimbe partenerii cu dorința de a-și găsi partenerul perfect. Problema cu aceștia este că ei tind să se plictisească ușor dintr-o relație după un timp. Le place să experimenteze noi parteneri, sexul fiind crucial pentru ei.

Numărul 6 – 6, 15 sau 24

Iubitorii de pace și de armonie sunt reprezentanții numărul 6, care sunt incredibil de romantici și fermecători. Experții sunt de părere că s-ar putea să ajungă să sufere, deoarece sunt foarte emoționali. Pe de altă parte, ei tind să se angajeze într-o relație numai când sunt disponibili din punct de vedere mental și emoțional pentru partenerul lor. Se spune că sexul nu este o prioritate pentru aceștia, ci este mai degrabă o legătură pe care tind să o caute.

Numărul 7 – 7, 16 sau 25

Șapte (7) îi reprezintă în cea mai mare parte pe grijulii și pe cei care visează despre tot ce este în viață. Dar asta nu înseamnă că sunt reci sau mai puțin romantici. Pentru ei este foarte important să fie conectați emoțional cu partenerii lor pentru o relație de succes, oferind cele mai bune rezultate.

Numărul 8 – 8, 17 sau 26

Aceste persoane sunt influențate de cei din jur, dar în același timp, ei sunt foarte emoționali și  foarte loiali în relațiile lor. Dar, din nefericire, ei sunt cunoscuți a fi foarte greșit înțeleși de toți deoarece aleg să își urmează întotdeauna inima. De aceea au nevoie de mult timp să se atașeze de partenerul lor.

Numărul 9 – 9, 18 sau 27

Energia și agresivitatea îi reprezintă pe oamenii născuți în data de 9, 18 sau 27. Deși sunt foarte emoționali, de obicei nu-și arată partea emoțională față de lume, având și o cerere sexuală extrem de ridicată, motiv pentru care au tendința de a se stabili cu cineva cu care se află compatibil sexual.

Articol realizat de Sânziana C. – redactor femeiintendinte.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *